Rekrutter for fremtiden!

Rekrutter for fremtiden!

Rekrutter for fremtiden! Maritime Bergen

 Maritimt Forum skal 12. februar holde en realfaglig rekrutteringskveld for jenter, og trenger din hjelp.

 

Det maritime har vært, og er stadig en svært mannsdominert bransje – både når det kommer til ansatte til sjøs og på land. Til tross for dette er vi en nasjon som ligger helt i tet når det kommer til shipping i global sammenheng. Skal Bergen og Norge holde denne topplasseringen må vi også rekruttere fra den 50%-andelen av befolkningen som tidligere ikke har vært representert i maritim bransje: Kvinner.

I den forbindelse trenger vi en hjelpende hånd fra våre medlemsbedrifter. Om dere har en eller flere kvinnelige ansatte til å stille med stand og informasjon om deres bedrift 12. februar ønsker vi at dere tar kontakt med oss!

Maritimt Forum og VilVite skal nevnte dato avholde Et HAV av muligheter! – en realfaglig rekrutteringskveld for jenter i ungdom- og videregående skoler. I tillegg til unge jenter, inviteres mødre og kvinnelige lærere i samarbeid med utdanningsinstitusjonene og næringsliv.

Formålet med arrangementet er å presentere muligheter for jenter som velger realfag og tekniske fag, og vise hva som ligger i det som tradisjonelt sett har vært svært mannsdominerte yrker.

Litt om arrangementet «Et HAV av muligheter!»
Kvelden starter klokken 17:00 med registrering, boller og smoothie. Videre vil det være påfølgende speedpresentasjoner med en god, faglig bredde fra ulike studiner og yrkeskvinner.

Mellom klokken 18:45 og 20:00 vil de 250 oppmøtte jentene, kunne besøke stands med ulike utdanninginstitusjoner og bedrifter. Her har dere altså anledning til å stille med stand og en eller flere kvinnelige representanter, tirsdag kveld 12.februar. Ved å stille opp denne kvelden vil dere få mulighet til å interessere unge kvinner for maritimt næringsliv i det Maritime Bergen, og ikke minst vil dere samtidig få mulighet til å profilere deres bedrift.  For våre medlemsbedrifter vil det være en unik mulighet til å få vise seg frem for fremtidens arbeidskraft.

Det er andre året vi holder dette arrangementet og vi prøver å få inn 250 deltakere, som i fjor. Fjorårets evalueringer ga arrangementet full score fra både elever, lærer og mødre på at dette var et engasjerende og nyttig arrangement for å få en oversikt over valgene de kan ta videre.

Arrangementet er gratis for alle!

Tid: 12. februar Kl.: 17:00-20:00
Sted: VilVite
Målgruppe: Jenter i ungdom- og videregående skoler

Se program
Påmeldingslink

Meld snarest tilbake til Line.andersen@maritimt-forum.no hvis dere vil vise frem deres bedrift. Ved spørsmål er det bare å ta kontakt!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler