Spenstig Bergenspaviljong

Spenstig Bergenspaviljong

Spenstig Bergenspaviljong Maritime Bergen
norshipping - kvinner

Ordfører Trude Drevland, Marit Warnche, Eli K. Vassenden, Monica Mæland, Elisabeth Grieg, Anne-Kristine Øen, Linn Cecilie Moholt, Irene Bassili på Maritime Bergen paviljongen. Foto: Bergen Næringsråd

norshipping 2

Olav Akselsen fra Sjøfartsdirektoratet med sin Lunch Talk på Maritime Bergen paviljongen. Foto: Bergen Næringsråd

Ordfører Trude Drevland åpnet Bergenspaviljongen med klang fra en skipsklokke, før det var tid for andre aktører å entre scenen på Nor-Shipping på Lillestrøm.

En av aktørene var sjøfartsdirektør Olav Akselsen, som delte ut nyprodusert martim avis til alle på standen, en avis med lekre bergensbilder og mye bergensomtale.

Mange fremtredende aktører var innom 1. dag, blant annet næringsminister Monica Mæland.

God kvinnelig representasjon
Et av særpregene i den bergenske shipping og forretningsverden, alle kvinnene, ble tydeliggjort ved poseringen foran logoen til Maritime Bergen.

Faglig påfyll hver dag
Paviljongen har foredrag fra fremtredende aktører hver dag i løpet av Norshipping. I tillegg til Akselsen og Drevland har scenen i dag vært inntatt av Fender Maritim, Karsten Moholt AS, Enviro Nor, EuroSubsea og LMG Marin.

Skrevet av Bergen Næringsråd

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler