Statsraad Lehmkuhl dokkes ut på kvinnedagen 08.mars

Statsraad Lehmkuhl dokkes ut på kvinnedagen 08.mars

Statsraad Lehmkuhl dokkes ut på kvinnedagen 08.mars Maritime Bergen

Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl melder at de vil dokke ut Statsraad Lehmkuhl fra Noryards BMV sin tørrdokk. Dette vil foregå på tradisjonelt vis med tidevann og muskelkraft. Dokken vil fylles med vann fra 0730, og skipet seiler mot vågen klokken 1030. Les pressemeldingen i sin helhet under.

Vakreste damen i byen tilbake i Vågen på Kvinnedagen 08. mars

SEILSKIPET STATSRAAD LEHMKUHL skal etter en måneds opphold i tørrdokken til Noryards BMV dokkes ut i dag 08. mars på tradisjonelt vis med hjelp fra tidevann og muskelkraft, ingen elektronikk brukes.

Arbeidet som er blitt gjennomført i dokken er mellomklassing bunnbesiktelse og akseltrekk.

Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl takker Verftet på Laksevåg for et godt samarbeid. Det er viktig for Stiftelsen å ha lokalkompetanse som bidrar til å ta vare på vårt flotte skip samt bruke lokale leverandører og støttespillere fra den maritime klyngen i regionen.

Skipet dro til Laksevåg 20.januar og er klar til å dokkes ut i dag 08. mars. Først vil dokken fylles med vann fra kl. 7.30, før porten åpnes og hele Vestlandets Stolthet seiler mot sin faste plass i vågen ca. kl. 10.30 -11.00.

I april er Vågens Dronning klar til å ta fatt på årets sesong i toppstandard. Vi har et ambisiøs og spennende program for 2016 der Statsraad Lehmkuhl for første gang på mange år inviterer til tokt og regattaseilas i sydlige strøk med blant andre destinasjoner Antwerpen, Lisboa, Cádiz, A Coruña! Vi skal også seile på tokt med 10. klassinger, Folkehøgskoler og ha våre tradisjonelle Skjærgårdsturer. For mer info www.lehmkuhl.no

Det trenges ingen seilerfaring for å bli med på tokt med Statsraad Lehmkuhl. Skipets profesjonelle mannskap gir all nødvendig opplæring om bord og garanterer for en uforglemmelig ferieopplevelse. Vi ser frem til en spennende sesong!

Everybody needs vitamin sea and you get it onboard Statsraad Lehmkuhl!

Come sail with us!

Hey ho, let´s go!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler