Mer gods sjøveien!

Mer gods sjøveien!

Mer gods sjøveien! Maritime Bergen

Vi må ikke miste fokus på arbeidet med å overføre transport av gods fra land til sjø. Siri Hatland, administrerende direktør i fraktefartøyenes rederiforening uttalte seg om dette i maritime.no fredag fjerde mars.

Mandag 29. februar la de statlige transportetatene og Avinor frem grunnlagsdokumentet for Nasjonal transportplan 2018-2029.

– Transportetatene kommer med noen gode forslag, men det er dessverre for lite. Det er i dag tverrpolitisk enighet om å satse mer på sjøtransport. Da kommer man ikke utenom å se på dagens avgiftsregime, som er en stor byrde for våre medlemmer. I dag må havnene dekke sine kostnader gjennom brukeravgifter. Dette betyr at all sjøbåret last blir belastet med ekstra avgifter sammenlignet med landtransport, som nyter godt av samfunnets investeringer i infrastruktur, sa Siri Hatland.

Les hele intervjuet her: maritime.no

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler