StormGeo og DNV GL styrker sin posisjon i Latin-Amerika

StormGeo og DNV GL styrker sin posisjon i Latin-Amerika

StormGeo og DNV GL styrker sin posisjon i Latin-Amerika 1656 1536 Maritime Bergen

Det bergensbaserte selskapet StormGeo utvider sin rekkevidde og blir det største værselkapet i Latin-Amerika gjennom en rykende fersk avtale signert mellom StormGeo og brasilianske Climatempo.

StormGeo, som startet med værvarsling for TV2 for 20 år siden, er i dag markedsledende globalt for tjenster innen shipping, offshore og energisektoren. Tirsdag 19. februar signerte bergensselskapet en avtale som sikrer at StormGeo vil utvide sin rekkevidde i Latin-Amerika.

– Med StormGeo på eiersiden får Climatempo tilgang til komplementære produkter og teknologi for å kunne tilby flere og bedre løsninger i markedet og styrke sin markedsposisjon, blant annet innen energisektoren, sier StormGeo i en pressemelding.

 

DNV GL er på eiersiden i StormGeo med 26,4 prosent, og i februar i år innlemmet StormGeo DNV GLs divisjon for operative løsninger innen teknisk skipsytelse. Til sammen mottar nå mer enn 12.000 skip daglig en tjeneste innen optimale ruteforslag, værvarsel, navigasjon eller teknisk flåte- og skipsytelse.

– Vi er veldig godt posisjonert for et ytterligere fokus på redusert drivstofforbruk og utslipp blant våre kunder, samt behov for effektive og profesjonelle digitale verktøy, sier Svein Kåre Giskegjerde, leder for selskapets shipping divisjon.

Les pressemeldingen i sin helthet her.

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler