• 19. February 2019

StormGeo og DNV GL styrker sin posisjon i Latin-Amerika

StormGeo og DNV GL styrker sin posisjon i Latin-Amerika

StormGeo og DNV GL styrker sin posisjon i Latin-Amerika 1024 950 Maritime Bergen

Det bergensbaserte selskapet StormGeo utvider sin rekkevidde og blir det største værselkapet i Latin-Amerika gjennom en rykende fersk avtale signert mellom StormGeo og brasilianske Climatempo.

StormGeo, som startet med værvarsling for TV2 for 20 år siden, er i dag markedsledende globalt for tjenster innen shipping, offshore og energisektoren. Tirsdag 19. februar signerte bergensselskapet en avtale som sikrer at StormGeo vil utvide sin rekkevidde i Latin-Amerika.

– Med StormGeo på eiersiden får Climatempo tilgang til komplementære produkter og teknologi for å kunne tilby flere og bedre løsninger i markedet og styrke sin markedsposisjon, blant annet innen energisektoren, sier StormGeo i en pressemelding.

 

DNV GL er på eiersiden i StormGeo med 26,4 prosent, og i februar i år innlemmet StormGeo DNV GLs divisjon for operative løsninger innen teknisk skipsytelse. Til sammen mottar nå mer enn 12.000 skip daglig en tjeneste innen optimale ruteforslag, værvarsel, navigasjon eller teknisk flåte- og skipsytelse.

– Vi er veldig godt posisjonert for et ytterligere fokus på redusert drivstofforbruk og utslipp blant våre kunder, samt behov for effektive og profesjonelle digitale verktøy, sier Svein Kåre Giskegjerde, leder for selskapets shipping divisjon.

Les pressemeldingen i sin helthet her.

 

Del innhold