Tar over roret

Tar over roret

Tar over roret Maritime Bergen

Haakon Steinar Vatle er ansatt som ny direktør i Stiftelsen Statsraad Lehmkuhl

Haakon Vatle, som har fartstid om bord på Seilskipet Statsraad Lehmkuhl, tar nå over roret i stiftelsen. Tidligere Tall Ships Races-prosjektlederen tiltrår som direktør for det 101-årige seilskipet ved årsskiftet. 

Den 40 år gamle lærereren fra Høgskolen Stord/Haugesund har også tatt en Mastergrad i tradisjonsmusikk ved Høgskolen i Telemark, med «Sjømannsongar og seglskutehistorikk» som emne. Fartstiden ombord på Statsraaden  gjorde at Haakon fikk sansen for sjanti – han samlet en gjeng fra hjembyen Stord og startet bandet Storm Weather Shanty Choir i 2000. Sjangeren kan definers som opprockede sjømannsviser. Som om ikke dette er nok er også Vatle prosjektleder for Hansadagene som skal holdes i Bergen  2.-9.juni 2016. 

Haakon Vatle under Marinade 2013

-Vi er sikre på at Haakon Steinar Vatle har den rette sammensetning av kunnskap, erfaring, nettverk og ikke minst engasjement, for å møte de utfordringer Statsraad Lehmkuhl har – for å følge opp sitt samfunnsoppdrag og oppnå en bærekraftig drift og finansiering, sier fungerende daglig leder Helge S. Dyrnes og styreleder Bernt Jacob Pettersen i en pressemelding.

 

 
Haakon Vatle under Marinade 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler