Trond Mohn går inn i Island Offshore

Trond Mohn går inn i Island Offshore

Trond Mohn går inn i Island Offshore Maritime Bergen

Trond Mohn. Foto: BT

Trond Mohn bekrefter at det var han som vart storeigar i obligasjonslånet til Island Offshore veslejuleaftan i fjor. Bergens rikaste mann brukte 94 millionar kroner på å kjøpe seg inn i obligasjonslånet, som for øvrig var på 700 millionar kroner.

 

Lånet forfell til betaling 5. april i år. Det blei tatt opp 5. april i 2013 og børsnotert i september same år. Lånet er usikra.

Det vennlegsinna kjøpet frå Trond Mohn kan lette arbeidet med å refinansiere lånet.

Mohn kjøpte obligasjonane gjennom investeringselskapet Meteva. Mohn legg ikkje skjul på at Island Offshore får ein vennligsinna långivar på laget. Island Offshore-medeigar Morten Ulstein og Trond Mohn har kjent kvarandre lenge.

– Eg har jo kjent Morten sidan 80-talet og betraktar han som ein venn. Ryddig, dyktig. Morten får det til, så enkelt er det, seier Mohn.

Les heile saka på sysla.no

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler