TTS utvides i Kina

TTS utvides i Kina

TTS utvides i Kina Maritime Bergen

TTS- sjef Bjørn Andersson Foto: TTS Group

Børsnoterte TTS Group ASA i Bergen styrker sin stilling i Kina og etablerer et joint venture selskap.

TTS Group ASA har gjennom sitt datterselskap TTS NFM GmbH i Hamburg, Tyskland, inngått en avtale med South China Marine Machinery.

 

South China Marine Machinery er kontrollert av China State Shipbuilding Corporation (CSSC), om å etablere et nytt joint venture-selskap.

Ny milepæl for TTS
Konsernsjef Björn Andersson i TTS Group ASA forteller til Skipsrevyen at

–Det nye fellesforetaket vil styrke det økonomiske samarbeidet og utveksling av teknisk kunnskap mellom de to organisasjonene.

Med den kinesiske regjeringens målsetting om en innenlandsk satsing på leveranser til skipsbyggingsindustrien, har det strategiske partnerskapet mellom CSSC og TTS nådd en ny milepæl.

Dette er det tredje joint venture-selskapet TTS Group har etablert i Kina siden 1998.

Økonomiske fordeler
Konsernsjef Andersson mener bestemt det nye selskapet vil utvikles positivt og sikre en konkurransedyktig posisjon i markedet. I tillegg vil det sikre tilfredsstillende økonomiske fordeler for alle parter.

China State Shipbuilding Corporation (CSSC) er en statlig investeringsinstitusjon, direkte underlagt den sentrale regjeringen i Kina.

CSSC er et av de to største skipsbyggings-konglomeratene i Kina, hvor viktigste forretningsområde er skipsbygging, både militært og sivilt.

 

Skrevet av Henriette Munthe-Kaas

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler