Vil styrke norsk, maritim industri

Vil styrke norsk, maritim industri

Vil styrke norsk, maritim industri 150 150 Maritime Bergen

Erna Solberg vil gi garantier til norske rederier som bygger i Norge, og dermed løfte verfts- og skipsindustrien opp på nivå med resten av norsk økonomi.

Dagens eksportfinansieringsordninger gir utenlandske kjøpere lån og garantier. Fartøy som skal brukes i Norge, faller altså utenfor denne ordningen, og Regjeringen foreslår nå en tilleggsordning for verft for å løfte norsk maritim industri. Denne garantiordningen er foreslått å være treårig med garantiramme på 10 milliarder for 2018. På denne måten kan aktiviteten i Norge ta seg opp til man forhåpentligvis ser en bedring i norsk, maritim økonomi. Les hele saken på sysla.no (for abonnenter)

– Spennende grep fra regjeringen som kan gi næringen økt vekstkraft i årene fremover og som vil gi nye industrielle muligheter spesielt innenfor høyteknologiske fergeløsninger som Norge allerede er verdensledende på, sier daglig leder i Maritime Bergen Harald Victor Hove.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler