VUVI AS (VEST UNDERVANNSINSPEKSJON)

VUVI AS (VEST UNDERVANNSINSPEKSJON)

VUVI AS (VEST UNDERVANNSINSPEKSJON) 2048 1233 Maritime Bergen

Vi ønsker VUVI AS (VEST UNDERVANNSINSPEKSJON) velkommen som ny medlemsbedrift hos Maritime Bergen! Med en moderne ROV-flåte, tilbyr VUVI AS forskjellige former for undervannsinspeksjons-tjenester.

VUVI AS ble etablert i 2013, og har siden da tatt på seg oppdrag relatert til blant annet inspeksjon av skipsskrog, rør og kabler, oppdrettsanlegg, kai og fundament, rigg/undervannsskrog, vannkraftverk og søk og redning av folk og objekter. ROV’ene er utstyrt med kamera, som leverer film og bilde av høy kvalitet fra hele 300 meters dyp, og sonarteknologi, som gjør det mulig å utføre systematiske søk etter objekter under vann, over store områder og dyp.

I tillegg til tidligere nevnte tjenester, bistår VUVI med sertifikatsfornyelse og klassifisering. Selskapet er godkjent av Sjøfartsdirektoratet, DNV GL, det Britiske klasseselskapet Lloyd’s, det kinesiske klasseselskapet CCS og det italienske klasseselskapet RINA.

VUVI tilbyr sine tjenester parallelt med andre operasjoner, noe som minimerer kunders driftsforstyrrelser og kostnader. I tillegg gir de oppdragsgivere tilgang på direkte streaming av operasjonene om ønsket.

VUVI-teamet har lang erfaring fra maritim operasjon og vi vet hva som er viktig for våre kunder.

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler