Utenlandske ansatte?

Utenlandske ansatte?

Utenlandske ansatte? Maritime Bergen

Det er nå lansert en felles nettside som skal hjelpe alle som har utenlandske arbeidstakere. Her finner du fram i nødvendige offentlige etater. It has been launched a new website for norwegian employers with foreign employees.

Workinnorway.no er en nettveiviser både for utenlandske arbeidstakere som ønsker å jobbe i Norge og trenger råd og informasjon om jobbsøking, arbeidsliv og flytting, men også en portal for norske arbeidsgivere som skal rekruttere utenlandsk arbeidskraft til Norge.

Fra nettsiden klikker du deg lett inn til nyttige, offentlige portaler gjennom dette samarbeidet mellom NAV, Skatteetaten, UDI, Arbeidstilsynet og Politiet. Sjekk ut workinnorway.no

 

Workinnorway.no is an online guide for foreign workers who want to work in Norway and need advice and information about job hunting, working and moving. This is also a portal for Norwegian employers who want to recruit foreign workers.

From this website you can easily find  useful public portals. Check out workinnorway.no

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler