40-årsjubilant

40-årsjubilant

40-årsjubilant Maritime Bergen

Forland Shipping feirer i kveld sitt 40-årsjubileum på Bergens Sjøfartsmuseum. I den anledning avdukes en liten utstilling om rederiet.

Det var i 1973 at Ellen Forland startet sitt eget rederi. Hun ble med dette en foregangskvinne innen seismikk og offshore, og hat betydd mye for verftsindustrien i Bergen. Kun det beste var godt nok for hennes sjøfolk, og skipene var langt forut sin tid med hensyn til komfort og sikkerhet om bord.

Forland ble i 2007 tildelt Kongens Fortjeneste medalje i gull. Samme år ble hun også kåret til «shipping name of the year».

Venneforeningens medlemmer og de som har seilt for Ellen Forland er hjertelig velkomne til arrangementet som starter kl. 19:00 fredag 13.desember.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler