Årets beste julegave!

Årets beste julegave!

Årets beste julegave! Maritime Bergen

Har du enda ikke funnet den perfekte julegave? Fortvil ikke! I forbindelse med The Tall Ships Races 2014, gis bedrifter og privatpersoner nå muligheten til å kjøpe gavekort på medseilerplasser.

Kjenner du noen som fortjener en utmerkelse, eller som har vært ekstra snille i år? Da er gavekort på medseilerplass den perfekte presang!  En fantastisk opplevelse til sjøs kan være starten på en spennende yrkeskarriere for mange unge. I tillegg bidrar du til å synliggjøre næringslivet i Bergen på en positiv måte i det internasjonale maritime miljøet.

Hovedformålet med The Tall Ships Races er «å få ungdom mellom 15-25 år til å møtes gjennom seiltrening på tvers av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn og sosial bakgrunn».  Bergen, som arrangør 2014, skal til sommeren bidra med å sende 100 ungdommer fra Hordaland som medseilere på ulike skuter. Etappen går fra Bergen til Esbjerg.

Om bord vil man være blant jevnaldrende og få all nødvendig opplæring. Det trengs med andre ord ingen forkunnskaper om livet til sjøs. Medseilerne vil være del av mannskapet, og ta del i de ulike vaktene og øvrige oppgaver. En slik seilas byr på unike opplevelser og minner for livet!

En samlet medseilerpakke vil koste 10.000,- per medseiler. The Tall Ships Races 2014 Bergen vil da organisere turen og gjør nødvendige bookinger. Utseilingen fra Bergen finner sted 27. juli, og skipene vil ligge fortøyd i Esbjerg 2. august. Kost og losji, samt flybillett tilbake til Bergen, er inkludert i prisen.

Her kan du lese og se bilder fra opplevelsene til noen av årets medseilere.

For mer informasjon og bestilling ta kontakt med Arnhild Kannelonning på mail arnhild.kannelonning@bergen.kommune.no eller tel. 975 15 928.

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler