Sjøforsvaret – en betydelig aktør

Sjøforsvaret – en betydelig aktør

Sjøforsvaret – en betydelig aktør Maritime Bergen

Det norske Sjøforsvaret driver en av Europas mest moderne marinefåter, og innehar viktig maritim og operasjonell spisskompetanse. Dette gjør Sjøforsvaret til en viktig aktør i Bergensregionens maritime klynge.

Sjøforsvaret består av Kysteskadren (Marinen), Kystvakten, Marinejegerkommandoen, Sjøforsvarets skoler og Sjøforsvarets baser. Haakonsvern orlogsstasjon, rett utenfor Bergen, er Sjøforsvarets hovedbase og størst i Norden. Rundt 4000 personer tjenestegjør her.

Sjøforsvaret er en viktig aktør for at partene i den maritime klyngen gjensidig kan utnytte hverandres kompetanse. Den maritime klyngen er med på å opprettholde markedsgrunnlaget for den sjømilitære utdanningen og Sjøforsvaret har spisskompetanse innenfor en rekke områder som er relevante for maritim næringsvirksomhet. I tillegg blir forbindelsene mellom den sivile og militære delen av klyngen styrket av personer som har fartstid innen begge deler.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler