85 000 motorer senere

85 000 motorer senere

85 000 motorer senere 1536 2048 Maritime Bergen

Frydenbø Industri kunne by på vakre omgivelser og spennende teknologi på bedriftsbesøk i Hanøytangen.

Frydenbø Industri har i dag et godt fotfeste i den maritime næringen, og er lokalisert på fire ulike steder i Norge. Bedriften er en av landets fremste leverandører av produkter og tjenester til marin, maritim og landbasert industri, samt offshorenæringen. Bedriftens historie strekker seg helt tilbake til 1916, og er i dag morselskapet til 15 driftsselskap i Frydenbøgruppen.

-Frydenbø Industri er helt avhengig av norsk kompetanse. Norsk design bidrar svært mye til hvilke produkter som skal ut i markedet, sier administrerende direktør, Terje Vedeler.

Fra venstre: daglig leder i Maritime Bergen, Harald Viktor Hove, administerende direktør i Frydenbø Industri, Terje Vedeler

På bedriftsbesøket fikk Maritime Bergen blant annet en vandring gjennom historisk produksjonsmateriale, samt en introduksjon i bedriftens nåværende og imponerende utstyr.

– Besøket hos Frydenbø Industri var svært lærerikt, og beviser at bedriften i aller høyeste grad er med å gjøre den maritime klyngen til verdensledende på kompetanse.

Line Andersen fra Maritime Bergen er enig i Harald Viktor Hoves utsagn, og legger til at god dialog med medlemsbedrifter er nødvendig for å gjøre Maritime Bergens arbeid mest mulig relevant.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler