Digital Ship 2017

Digital Ship 2017

Digital Ship 2017 793 202 Maritime Bergen

Torsdag 23. november er det klart for Digital Ship – The Maritime CIO Forum, og våre medlemmer inviteres med til sterkt reduserte priser. Digitalisering er på programmet!

Digital Ship samarbeider hvert år med Maritime Bergen om sin internasjonale konferanse. Der ser man på utviklingen innen maritim teknologi, kommunikasjon, navigasjon, opplæring av mannskap, drivstoffovervåking og måleverktøy, og andre tekniske innovasjoner i shippingbransjen. I år er hovedtemaet digitalisering.

Shippingnæringen befinner seg i en tid hvor digitalisering omformer verden og skaper økt mulighet for utvikling og innovasjon. Revolusjonære konsept og utvikling av eksisterende plattformer gir uante vekstmuligheter for shipping og tilstøtende transportformer og forsyningskjeder.

Skal man oppnå digital suksess, trengs det kunnskap og forståelse, for å oppnå evnen til å styre bedriftens digitale tankegang.

For detaljert program og påmelding: Digital Ship_Maritime Bergen

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler