Ådland blir Global Head of Research

Ådland blir Global Head of Research

Ådland blir Global Head of Research 2560 1706 Maritime Bergen

Simpson Spence Young (SSY) har ansatt NHH-professor Roar Ådland (Ph.D, FICS) som Global Head of Research.

Internasjonalt anerkjent med over tjue års yrkeserfaring, har Ådland bygget et imponerende omdømme som en av de mest fremtredende shippingekspertene i verden, med en Ph.D. fra Massachusetts Institute of Technology og sist som anerkjent professor hos Norges Handelshøyskole.

–  Med dekarbonisering, digitalisering og geopolitikk som bakteppe, har behovet for å forstå enorme mengder data og veilede kunder gjennom stadig mer komplekse markeder aldri vært større. Jeg er beæret over å kunne sette min kunnskap og brede erfaring i bruk med å jobbe med hele SSY-teamet, sier Ådland i en pressemelding fra SSY.

Maritime Bergen har hatt et langvarig samarbeid med Roar Ådland, som har vært en sentral bidragsyter til NHH Shipping Conference Leadership, og en entusiastisk samarbeids- og innspillspartner om bransjeaktiviteter. Vi ønsker han lykke til!

Les hele pressemeldingen på Simpson Spence Young.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler