Politikertalent på bedriftsbesøk

Politikertalent på bedriftsbesøk

Politikertalent på bedriftsbesøk 1920 1080 Maritime Bergen

På torsdag hadde Maritime Bergen gleden av å ha med unge politikere på maritim dag med bedriftsbesøk i Bergen. Her fikk fikk de unge og lovende politikerne møte flere nøkkelaktører i den maritime klyngen i Bergen. 

Torsdag 23. februar fikk en gruppe med unge politikere gleden av å besøke flere nøkkelbedrifter i den maritime klyngen i Bergen. Bedriftsbesøkene var et ledd i arbeidet med å gi lokalpolitikere bedre innsikt og kjennskap til det maritime næringslivet i Bergen og betydningen maritim næring har for byen.

– Det er veldig bra at politikere ønsker å bruke tid på å møte bedrifter i klyngen vår og tilegne seg mer kunnskap om hva de gjør og verdiene de skaper for Bergen og Vestlandet, sier Even Storheim i Maritime Bergen.

Demonstrasjon av beredskapsrommet til Norwegian Hull Club i Bergen under torsdagens bedriftsbesøk. Foto: Even Storheim / Maritime Bergen.

Gjennom den maritime dagen fikk politikerne besøker Bergen Havn, Norwegian Hull Club, Grieg Gruppen og Corvus Energy.

– Det er viktig at politikerne forstår hvor stor lille Bergen er i internasjonal skipsfart og maritim næring generelt. Hvis man ikke er i næringen selv, så er det fort gjort å glemme at Bergen har verdens kanskje mest komplette maritime klynge. Det er ikke for ingenting at vi kaller det Havbyen Bergen, fortsetter Storheim.

CEO i Grieg Maritime Group, Matt Duke under torsdagens bedriftsbesøk. Foto: Even Storheim / Maritime Bergen

CEO i Grieg Maritime Group, Matt Duke kom med en tydelig oppfordring til de unge politikerne.

– Vær nysgjerrige, og ikke minst: lytt til næringslivet, sa Duke.

Under besøket hos Corvus fikk politikerne en grundig gjennomgang av historien og veksten til Corvus, utviklingen av brenselsceller og viktigheten av å være en del av den maritime klyngen i Bergen og Vestland.

– Det er utrolig kjekt å ha besøk av talentpanelet til Vestland Høyre. Det er disse ungdommene som skal sikre at vi får gode rammevilkår for industrien og rett utdanning til kommende generasjoner, sier Ole Johannes Jordal

– I dag har de fått se både den helautomatiske battericellerproduksjon og testanlegget for brenselsceller, fortsetter Jordal

Demonstrasjon av testanlegget for brenselsceller hos Corvus Energy på Midttun. Foto: Ole Johannes Jordal.

Tusen takk til Bergen Havn, Norwegian Hull Club, Grieg Maritime Group og Corvus Energy for godt vertskap.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler