All we want for Christmas…

All we want for Christmas…

All we want for Christmas… 2560 2560 Maritime Bergen

Status fra Maritimt Forum for 30. november viser at det forsatt er kadetter som ikke har fått mønstre på i løpet av høsten.

På landsbasis er det fortsatt 40 kadetter som står uten plass, mens 465 har fått jobb/kadettplass. På samme tid i fjor hadde 456 kadettplass mens 79 sto uten.

Gjennom den nasjonale kadettdatabasen jobbes det aktivt med å skaffe flere kadettplasser og vi oppfordrer alle til en aldri så liten førjulsdugnad  slik at alle får det de ønsker seg til jul.

Dersom dere ønsker mer informasjon om kadettsituasjonen eller hvordan kadettdatabasen fungerer, ta kontakt med Tor Egil Fjelde i Maritimt Forum; tef@maritimt-forum.no eller telefon 951 77 752.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler