Årets siste Maritim Juss

Årets siste Maritim Juss

Årets siste Maritim Juss 2560 2560 Maritime Bergen

Sammen med vår samarbeidspartner SANDS, avholdt Maritime Bergen årets siste utgave i foredragsrekken Maritim Juss.

Julestemning med maritim juss

Formiddagsseminaret ble avholdt på Grand selskapslokaler og startet med frokost før næringspolitisk rådgiver i Maritime Bergen, Petter Haraldsen Haugland, ønsket velkommen til to svært praktisk rettede foredrag.

Senioradvokat Ellen A. Gooderham og Eva Drageset dro i gang første bolk av seminaret, Virkemidler for en mer lønnsom drift. Selv om pilene peker oppover for flere maritime bedrifter, er det fortsatt noen som enda ikke er ute av stormen. Derfor tok Goodham og Dragset deltakerne gjennom temaer knyttet til utforming av arbeidskontrakter og omorganisering bruk av innleie og innretning av bonusordninger.

Deretter etterfulgte advokat Tina Hovland Bargård og partner Olav Midtgaard opp med styrets og daglig leders erstatningsansvar. I sitt foredrag gikk de to dypere inn i rettsutviklingen som har skjedd på området siden år 2000, der det ble antydet at styreansvaret – eller i det minste oppmerksomheten knyttet til det – har utvidet seg de senere årene.

Mellom bolkene ble det også tid til god mat, og ikke minst julestemning i de nyoppussede Grand selskapslokaler.

 

 

Julestemningen ser ut til å ha bredt om seg i SANDS og Maritime Bergen. På bildet (fra venstre) Olav Midtgaard, Ellen A. Gooderham, Tina Hovland Bargård og Petter Haraldsen Haugland.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler