Anbefaler Dokken

Anbefaler Dokken

Anbefaler Dokken 1828 1212 Maritime Bergen

Dokken anbefales for samlokalisering av Havforskningsinstituttet og Fiskeridirektoratet, skriver regjeringen i en pressemelding.

Etter at regjeringen i fjor bestemte seg for å gå videre med samlokalisering av Havforskningsinstituttet og Fiskeridirektoratet, har Statsbygg vurdert 11 tomter i Bergensområdet. I dag kom den klare anbefalingen: Tre tomter på Dokken, i dag eid av Bergen kommune, skilte seg ut og  utgjør regjeringens klare anbefaling.

– Nå er vi nærmere enn noensinne å få i havn samlingen av disse institusjonene. Med over 1000 ansatte vil dette utgjøre et kraftsenter som kommer til å få betydning langt utenfor Norges grenser, sier Harald V. Hove, daglig leder i Maritime Bergen.

13. desember skrev Maritime Bergen om Havnerådets prinsippvedtak om å flytte godshavnen til Ågotnes. Dette vil gjøre det mulig å skape nærmest en ny bydel på Dokken, nå også med samlokalisering av landets viktigste institusjoner knyttet til hav og fiskeri.

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler