Bergen, hjemmehavn for Norges største shipmanagement-selskap

Bergen, hjemmehavn for Norges største shipmanagement-selskap

Bergen, hjemmehavn for Norges største shipmanagement-selskap 850 567 Maritime Bergen

Maritime Bergens ferskeste medlem overtar ansvaret for 30 av Kristian Gerhard Jebsen sine skip, og med det blir OSM Maritime Norges største innen sitt segment.

Det sier noe om ship management-selskapet OSM når det tradisjonsrike Kristian Gerhard Jebsen velger å overlate driften av skipene sine til dem.

Mandag 3. august ble driften av 30 skip, og de 1.330 land- og vannansatte, overført til OSM Maritime. OSM er og fortsetter å være en betydelig aktør i Norge innen sitt segment, fleet management. Faktisk den største.

Vi er positive til endringen, og tror vi kan være med på å styrke driftsmiljøet i byen vår, og i Norge for den del, sier Jarle Hillestad, nå Fleet Director i OSM Bergen.

Med kontorer i Bergen blir OSM Maritime en del av den solide maritime klyngen i Bergen – en klynge som representerer Norges nest største næring med en sterk global posisjon.

It´s all about people
Tidligere ansatte i KGJS er med å ytterligere styrke OSM Maritime som ship management-selskap. Kunnskap, erfaring og kompetanse blir overført og er et verdifullt tilleggsgode, i sammen med de 30 skipene.

Ole-Johan Haahjem var tidligere CEO for KGJS Fleet Management, men ble på mandag administrerende direktør i OSM Bergen.

 

Ole-Johan Haahjem, administrerende direktør i OSM Berge

Ole-Johan sier til Maritime Bergen at teamet fra KGJ Fleet Management tar med seg en sterk kvalitetskultur og verdifull kompetanse inn i det nye selskapet.

 

 

 

Sammen med OSM-systemet har vi nå gode mulighet til å utvikle oss videre. Kompetanse og en viss størrelse er viktig for å møte de stadig større krav til sikker og effektiv drift av skip, Sier Haahjem.

Maritime Bergen ønsker OSM Maritime velkommen som medlem og gleder oss til å følge dem i tiden fremover!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler