Bergens ordfører åpner Maritime Bergen paviljongen

Bergens ordfører åpner Maritime Bergen paviljongen

Bergens ordfører åpner Maritime Bergen paviljongen Maritime Bergen

Nor-ShippingTirsdag 2. juni kl 11:00 står Bergens ordfører Trude Drevland for den offisielle åpningen av Maritime Bergen paviljongen på Nor-Shipping. Kom og bli med!

Bergensk Maritim kompetanse på verdenskartet
Maritime Bergen paviljongen samler 14 viktige bedrifter fra regionen.

 

En av målsettingene med en egen Maritime Bergen paviljong er å vise den brede maritime kompetansen vår region har å tilby. Det er derfor er ekstra gledelig at de deltakende bedriftene representerer såpass ulike nisjer og fagområder.

Bedriftene du kan møte på paviljong A1-39 under Nor-Shipping er:  AboJeb, Bergen og Omland Havnevesen, Bergen Risk Solutions, Colours, EcoSubsea, EnviroNor AS, EuroSupply, Fender Marine, Frydenbø Industri, IPS,  Karsten Moholt, LMG Marin, TeroMarine og Wikborg|Rein.

Daglig faglig innhold
Daglig vil det bli faglig påfyll på paviljongen. Vi tilbyr korte «lunch talks» fra spennende aktører i næringen.  Blant talerne er: Sjøfartsdirektør Olav Akselsen, Linn Cecilie Moholt fra Karsten Moholt og Kathleen Mathisen fra DOF Subsea.

Torsdag 4. juni handler alle våre «Lunch Talks» om det grønne skiftet i den blå næringen
Nils Aadland fra NCE Maritime Cleantech forteller om konseptet Short Sea Pioneer som er nominert til Next Generation Ship Award på Norshipping 2015.

Tor Østervold fra EcoSubsea forteller om deres arbeid med utstyr som sikrer grønt renhold av skipsskrog. Sigmund Larsen fra EnviroNor viser hvordan utrangerte tankskip kan gjøres om til vannrenseanlegg. Det arbeides fremdeles med nye navn til «Lunch Talks». Følg med, de slippes etter hvert som de er på plass!

Følg med på program og oppdateringer her.

Disse bedriftene er representert på Maritime Bergen paviljongen

Disse bedriftene er representert på Maritime Bergen paviljongen

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler