Bergensbølgen 2018

Bergensbølgen 2018

Bergensbølgen 2018 832 493 Maritime Bergen

Ni innovative gründere med bakgrunn i Maritim, Marin og Subsea kommer for å presentere sine ideer for et ekspertpanel i håp om å vinne 10.000,- kroner.

Tirsdag 18.september under innovasjonsuken OPP holdes Bergensbølgen i Grieghallen. I Klokkeklang (lokaler i Grieghallen) får ni gründere, med bakgrunn i Maritim, Marin og Subsea, muligheten til å pitche sine idéer i løpet av dagen. Et ekspertpanel, bestående av aktører fra alle havklyngene, kommer for å bedømme og kåre tre vinnere som hver får en sjekk på 10.000,-. Maritim sektor har alltid behov for nye innovative forretningsideer, og målet er å løfte frem gode idéer i Bergensregionen.

Prosjektet gjennomføres av Maritime Bergen i samarbeid med Myldring, NCE Maritime CleanTech, NCE Seafood Innovation, GCE Subsea og Connect Vest.

For påmelding til trykk her. Arrangementet er gratis for Maritime Bergens medlemmer. Oppgi kodeord: havbyenbergen ved påmelding for å få din gratisbillett tilsendt.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler