Maritime Bergen på verdens største maritime messe – SMM

Maritime Bergen på verdens største maritime messe – SMM

Maritime Bergen på verdens største maritime messe – SMM 800 533 Maritime Bergen

Med 2.200 utstillere og 50.000 besøkende fra hele verden er den maritime industrimessen i Hamburg viktig møtepunkt for næringen. – Vi har mange medlemmer som står på stand på scenen under konferanseprogrammet, så dette er en viktig oppladning til hele sirkuset flytter til Nor-Shipping i 2019, sier daglig leder i Maritime Bergen Harald Victor Hove.

I 2018 er temaet «Trends in SMMart Shipping» og utstillerne fokuserer på å vise frem løsningene og produktene som for shipping 4.0. – Her møter vi mange av de samme spørsmålene som Maritime Bergen satte på agenda allerede i april i år under Shippingkonferansen Leadership 2018; digitalisering av shipping og veien til grønn shipping. Det er spennende å følge diskusjonene rundt disse temaene både under konferanser som Maritime Future Summit og GMEC – the globale maritime enviromental congress som går av stabelen under denne uken med messeaktivitet, forklarer Hove. Han forsikrer at konferansene gir god innsikt og setter organisasjonen i kontakt med internasjonale eksperter som fort kan bli innledere under lokale konferanser og møter i Bergen.

-Også cybersikkerhet er ett av hovedtemaene under uken, og det gir oss viktig input til vårt arbeid i det nystartede forumet i Maritime Bergen – Cybersikkerhetsforum. Her samler vi rederiene rundt et tema som utfordrer alle likt, og hvor samarbeid og informasjonsdeling knyttet til trusselbildet er en vesentlig del av svaret vårt i møte med digitale pirater, sier Hove.

Sjur Clementsen i Kyma

Sjur Clementsen i Kyma

Blant medlemmene fra Maritime Bergen som er tilstede på messen finner vi Corvus, Kyma, Vestdavit, Norwegian Electric Systems, LMG Marin, Star Information Systems, TTS Group og Framo. Sjur Clementsen i Kyma er klar for en uke med nettverksbygging og forhåpentligvis ett og annet nysalg. – Her treffer vi mange av våre eksisterende kunder, samt en god del nye. Vi har valgt å stå tett på våre konkurrenter fordi våre produkter tåler sammenligningen og fordi det er her kundene er. Med mer enn 60.000 skip verden over som våre produkter treffer godt så er vi godt posisjonert for kunder som enten har nybygg- og retrofitingbehov, slår Clementsen fast.

For Maritime Bergen er SMM en inspirasjon foran Nor-Shipping 2019 hvor medlemsbedrifter blir invitert inn i en felles stand i regi av Maritime Bergen.

– Vi er her for å lære og vi har fått gode tips allerede. Ikke minst betyr det mye for våre medlemmer at vi er her og dermed at vi er oppdatert på hvilke behov og ønsker våre bedrifter har når vi skal fylles 100 kvm med gode krefter fra hele maritime Bergen, sier Hove.

Lurer du på om din bedrift skal ha stand på Nor-Shipping 4.-7. juni 2019? Book plass hos Maritime Bergen. Mer informasjon her: https://www.maritimebergen.no/maritime-bergen-inntar-nor-shipping-2019/

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler