Maritime Bergen inntar Nor-Shipping 2019

Maritime Bergen inntar Nor-Shipping 2019

Maritime Bergen inntar Nor-Shipping 2019 1106 908 Maritime Bergen

Den internasjonale møteplassen Nor-Shipping samler delegater fra 75 forskjellige land og huser 35 tusen mennesker til konferanser og sosiale arrangementer. Maritime Bergen deltar igjen på Nor-Shipping 2019. Vi utvider standsområde for å skape økt synlighet for våre medlemmer og den maritime næringen i Bergen.

Bærekraftig utvikling, transport/shipping og energi er noen av temaene som blir promotert under Nor-Shipping 2019.  Her blir både ledende maritime aktører, teknologiske entreprenører, investorer og politikere invitert. Med dette skapes det en internasjonal plattform hvor beslutningstakere kan samarbeide på tvers av fagfelt og interesseområder for å finne løsninger på dagens utfordringer – og et viktig sted å delta for Norges maritime hovedstad.

Maritime Bergen mener det er viktig å synliggjøre den maritime klyngen i Bergensregionen, og vi ønsker at våre medlemmer skal ha muligheten til å promotere den maritime hovedstaden sammen med oss! Sier daglig leder i Maritime Bergen, Harald Victor Hove.

Under Nor-Shipping 2019 ønsker Maritime Bergen å være mer synlige enn noen gang, og har derfor valgt å utvide standsområde betraktelig siden sist! Dette vil bidra til å synligjøre Maritime Bergen og våre samarbeidspartnerne og medlemmer i større grad. Et utvidet standsområde vil også gi økt mulighet til å fremme regionens næringsinteresser og møte viktige beslutningstakere innenfor den globale maritime næringen.

Nor-Shipping finner sted på Lillestrøm fra 4. til 7. juni, 2019. Maritime Bergen er klar for å delta på en av årets største globale begivenhet innenfor det maritime næringslivet!

Under ser dere hvordan vi ser for oss for Maritime Bergen sin fellesstand i 2019. Endringer i design vil forekomme.

Maritime Bergen fellesstand

Vi har begrenset med plasser så meld din interesse for stand deltakelse til kjersti@maritimebergen.no innen 1.oktober.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler