Bestilling av miljøvennlig kjemikalietanker

Bestilling av miljøvennlig kjemikalietanker

Bestilling av miljøvennlig kjemikalietanker Maritime Bergen

[ingress]Bergenseide Stream Tankers har erklært opsjon på avanserte øko-designede kjemikalietanker fra verftene Fukuoka og Shitanoe i Japan.[/ingress]

 

De øko-designede kjemikalietankene vil innebære betydelig mindre utslipp, og peker i en mer miljøvennlig retning. Stream Tankers har tidligere bestilt kjemikalietanker i henholdsvis 2008 og 2010, fra de samme verftene i Japan. Dersom alt går som planlagt vil tankene bli levert i 2015 og 2016.

 

Stream Tankers er eid av Utkilen AS  (60 %), EGD Shipholding AS (35%) og BSCO AS (5%). Utkilen har hovedkontor i Bergen, og dateres tilbake til 1916. Utkilen er en av de største rederiene som frakter kjemikalier og annen flytende last i Nord Europa. EGD Shipholding og BSCO har også hovedkontorer lokalisert i Bergen.

 

Maritimt Forum ser positivt på opsjonen av de nye kjemikalietankene, og heier frem den miljøvennlige og fremtidsrettede bestillingen!

 

 

 
fukuoka-edit4

Foto: Utkilen AS

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler