Enormt skrog til Laksevåg!

Enormt skrog til Laksevåg!

Enormt skrog til Laksevåg! Maritime Bergen

 

[ingress]Ny milliardkontrakt for Bergen Group BWT[/ingress]

Torsdag 23 januar ankom det største skroget i Bergen Group BMWs historie verftet på Laksevåg.

Skroget er det neste offshoreskipet Bergen Group BWV skal ferdigstille, og måler 142 meter i lengden og 27 meter i bredden skriver Bergens Tidene.

–       Dette skipet er det aller største vi har levert, og jeg mener det er et av de største skipene som er blitt bygget i Bergen. Det er i alle fall blant de største og mest avanserte skipene bygget i Norge, forteller Terje Sjumarken, administrerende direktør i Bergen Group BWV til BT.

Skipet skal brukes til å legge rør og kabler på havbunnen i områder med oljevirksomhet. Under dekk skal en svær kveil som kan frakte opp til 2000 tonn kabel monteres, forteller Sjumarken videre til BT.

Dersom alt går som planlagt vil skipet være ferdigstilt til sommeren 2014. Maritimt Forum Bergen ser positivt på milliarkontrakten, som er den største enkeltkontrakten Bergen Group BWT har gjort. For at Bergen skal være en ledende region innen maritim næring, er kontrakter som dette viktig!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler