Mission Possible- konferansen!

Mission Possible- konferansen!

Mission Possible- konferansen! Maritime Bergen

 

[ingress]Mission Possible! Utfordringer skal finne løsninger.[/ingress]

Den norske olje- og gass industrien må håndtere noen viktige problemstillinger for levedyktig drift i fremtiden: Industrien bruker i dag flere engineeringstimer per tonn enn for få år siden.

Standardisering, industrialisering og automatisering er flere prosesser som kan bidra til bedre ressursbruk og økt konkurranseevne for norsk offshoreindustri.

Markedet har allerede begynt å implementere disse prosessene, men det er fremdeles langt igjen før alt potensialet er hentet ut.

Nærings- og handelsdepartementets ansvar er å utforme en fremtidsrettet industripolitikk.

Det innbefatter engasjement på områder som påvirker verdiskapingen.

Den 31. januar stiller både Næringsminister Monica Mæland, konsernsjef Bjørnar Iversen fra Songa Offshore, viseadm.dir Anders Opedal i Statoil og visekonsernsjef, Erling Matland fra Aibel når Karsten Moholt arrangerer konferansen Mission Possible sammen med UPTIME.

Maritim næring har vært en suksess på Vestlandet gjennom flere generasjoner. Det har lykkes å bygge en solid maritim klynge som er verdensledende, spennende og stadig nytenkende. Dette har ført til store ringvirkninger for hele næringslivet i regionen. Hva er bakgrunnen for dette? Finnes det utfordringer som tilsier at dette vil endre seg i fremtiden?

Etter foredragene avrundes konferansen med debatt på tvers av alle bransjer for å bygge broer. Debatten blir ledet at et tverrfaglig panel fra Uptime Centre of Competence, Maritimt Forum og NCE Subsea.

 

Les mer om konferansen her.

MissionPossible

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler