Ny studentpraktikant hos Maritimt Forum

Ny studentpraktikant hos Maritimt Forum

Ny studentpraktikant hos Maritimt Forum Maritime Bergen

 

[ingress]Onsdag 15.januar 2014 startet en ny student fra Universitetet i Bergen et spennende praksisopphold hos Maritimt Forum Bergensregionen.[/ingress]

 

I samarbeid med institutt for sammenliknende politikk ved Universitetet, har Maritimt Forum Bergensregionen hatt studenter utplassert i flere år. Slik som høsten 2013, vil det våren 2014 også være utplassert en student når Maria Gilen Røysamb starter sitt praksisopphold.

Maria er 22 år fra Oslo og er halvveis i sin bachelorgrad som student på sammenlignende politikk ved universitet i Bergen. Gjennom oppfordringer fra medstudenter ble Maria nysgjerrig på praksisplass generelt, og Maritimt Forum spesielt.

007

–       Praksisplass hos Maritimt Forum gir en verdifull mulighet til å tilegne seg kunnskap om en veldig sentral næring i Bergensregionen og Norge for øvrig. Deres fokus både på lokale, nasjonale og internasjonale problemstillinger er veldig spennende. Jeg ser frem til å få innblikk i og arbeidserfaring fra en ledende næring i Norge.

 

Etter en utvelgelsesprosess og intervjurunde ble Maria valgt ut til å bidra for Maritimt Forum våren 2014. I løpet av semesteret kommer praktikanten, i tillegg til å bidra med den daglige virksomheten, til å utarbeide en prosjektoppgave for organisasjonen.

 

 

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler