Bill.mrk. «kvinnelig rollemodell søkes»

Bill.mrk. «kvinnelig rollemodell søkes»

Bill.mrk. «kvinnelig rollemodell søkes» Maritime Bergen

Vi søker etter kvinner i den maritime bransjen som skaper glede og entusiasme – som kan være et forbilde for unge, kvinnelige studenter. Er dette deg? Eller kanskje din kollega?

Maritimt Forum jobber aktivt med rekruttering til maritim næring – mot ungdom generelt og kvinner spesielt. For andre året på rad arrangeres «Kvinner i Kuling» (KIK), en karrierekveld for kvinnelige studenter. 18. oktober skal næringen synliggjøres som en attraktiv og spennende karrierevei for KIK 2012-kullet med 30 kvinnelige studenter fra universitet og høgskole. Vi trenger derfor gode, kvinnelige rollemodeller fra næringen til å møte studentene på kveldsarrangementet torsdag 18. oktober kl. 17-23.

Kompetansenæring trenger påfyll!
Maritim næring står ovenfor et kommende generasjonsskifte. Næringen er lite kjent blant unge. Bransjen er avhengig av å tiltrekke seg ny kompetanse og de kloke hodene. I vår mannsdominerte næring har jenter vært en uutnyttet ressurs. Det skal vi gjøre noe med!

Maritimt er mye mer enn å jobbe på båt! Vi vil profilere alle mulighetene som finnes innen landbasert shipping. Elisabeth Grieg og andre profilerte næringslivskvinner vil vise den spennende bredden i bransjen og vi håper også du vil være med å bidra! Denne kvelden ønsker vi å belyse veien man kan gå i det maritime ved å presentere rollemodeller som befinner seg ulike steder i karrieren.

Elisabeth Grieg kommer! Kommer du?
Sett av kvelden på torsdag 18. oktober kl. 17 -23 når 30 kvinnelige toppstudenter inviteres til en variert kveld med motivasjonsforedrag, bedriftspresentasjoner, speed-dating med kvinnelige ledere & rollemodeller fra næringen og med en avsluttende nettverksmiddag. Alle som bidrar som ressurskvinne denne kvelden vil få muligheten til å prate med andre maritime næringslivskvinner, utveksle erfaringer, idéer og knytte nye kontakter. Kom gjerne med tips til gode kvinnelige rollemodeller, eller sett selv av kvelden til å bidra som mentor!

Ta kontakt med Maritimt Forum ved Line Andersen – line.andersen@maritimt-forum.no – 56 90 11 84 / 93 89 47 76

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler