Nøkkeltall i nytt format

Nøkkeltall i nytt format

Nøkkeltall i nytt format Maritime Bergen

 

 

[ingress]Vet du nok om de store, prioriterte næringene i regionen? Hvor mye det
omsettes for? Hvor mange som jobber i de ulike næringene, og hvilken verdiskaping den enkelte næring står for i regionen og i kommunene?[/ingress]

Energinæringen omsetter for 165 milliarder, maritim for 71 milliarder. Vil du vite mer?

Ny presentasjon med oppdaterte tall for de store, prioriterte næringene i regionen er nå klare. Den nye powerpoint-presentasjonen med tilhørende manus som presenterer næringslivet i Bergensregionen ligger fritt tilgjengelig på brb.no/publikasjoner. Det er tredje gang Business Region Bergen har fått utarbeidet sentrale tall for de prioriterte næringene i regionen.

Forbedret presentasjon
– I år har vi forbedret presentasjonene i forhold til tidligere år. Foilene er blitt færre, og vi har laget et fiks ferdig manus på bokmål, nynorsk og engelsk som kan lastes ned fra våre  nettsider. Dette kan brukes i sin helhet eller benyttes som et utgangpunkt hvor man plukker  de delene som er interessante for den enkelte. Vi håper dette vil fungere som en felles
presentasjon av regionens næringsliv, sier kommunikasjonssjef Tone Hartvedt i Business
Region Bergen.

På nettsidene finnes også en ny utgave av ”Nøkkeltallrapporten for Bergenregionen”, som er
utgangspunktet for næringspresentasjonen.

Tall for enkeltkommuner
Er du interessert i tall for din kommune, eller grupper av kommuner, er det lagt opp et godt verktøy for å finne konkrete tall for hver næring i den enkelte kommune. Dette finner du også  på brb.no/publikasjoner.

– Vi håper dette er et verktøy bedrifter kan bruke når de skal fortelle om klyngen de er en del av, og at dette er ett virkemiddel for å gjøre vårt brede næringsliv bedre kjent nasjonalt og  internasjonalt. Vi er hele tiden opptatt av å bli bedre. Gi derfor tilbakemelding om informasjon du savner eller områder hvor presentasjonen kan forbedres.

Om Business Region Bergen

Business Region Bergen driver regional næringsutvikling, etablerertjeneste, profilering og markedsføring for Bergensregionen. Business Region Bergen er en partipolitisk nøytral, aktiv part som sammen med offentlige myndigheter, private aktører og regionens sterke forsknings- og utviklingsmiljøer skal realisere regionens visjon og målsettinger.

Eierne er kommunene Bergen, Askøy, Austevoll, Austrheim, Fedje, Fjell, Fusa, Gulen,
Lindås, Masfjorden, Meland, Modalen, Os, Osterøy, Radøy, Samnanger, Stord, Sund
Vaksdal og Øygarden samt Hordaland fylkeskommune.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med kommunikasjonssjef Tone Hartvedt i Business
Region Bergen på telefon: 917 29 055.

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler