DOF med strålende halvårsresultat

DOF med strålende halvårsresultat

DOF med strålende halvårsresultat Maritime Bergen

 

[ingress]Offshorederiet legger frem rekordomsetning for første halvår, og tror på rekordår totalt.[/ingress]

Fra den spede begynnelse i 1981, har DOF vokst til å bli det tredje største offshorerederiet i verden, og første halvår av 2012 viser at dette er selskap som fortsatt er i vekst. Resultatene som blir lagt frem i dag viser at inntektene har steget med over en milliard kroner i forhold til samme tidspunkt i fjord, fra omtrent tre milliarder for første halvår i 2011 til omtrent fire milliarder i første halvår 2012. Driftsresultatet er så langt 723 millioner bedre enn samme tid i fjor.

Subsea-satsing

Det er subsea-satsingen vi nå får betalt for, sier konsernsjef Mons Aase til Bergens Tidende.

Etter DOF begynte å satse på subsea i 2005, har denne delen av rederiet vokst fra 80 til 1400 ansatte over hele verden, mens rederiet totalt har 4500 ansatte. Og det er altså valget om å satse på subsea som i stor grad har bidratt til de gode resultatene i årets første halvdel.

Rekordår?

– Alt tyder på at det blir et rekordår både når det gjelder omsetning og resultat, forteller konsernsjefen til Bergens Tidende, og Aase tror selskapet kan ende med en omsetning på mellom åtte og ni milliarder ved årets slutt.

 

 

Tekst: Ola Viken Stalund

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler