For industrien – av industrien

For industrien – av industrien

For industrien – av industrien Maritime Bergen

[ingress]Offshore og maritim næring går mer effektive og samarbeidende tider i vente etter at det nye kompetansesenteret UPTIME offisielt åpnet i går.[/ingress]

Nærmere 150 personer var samlet på Christian Michelsen Research da statssekretær Per Rune Henriksen fra Olje- og energidepartementet erklærte UPTIME – Centre of Competence innen drift og vedlikehold for åpnet. Han fokuserte på senterets store fremtidspotensial:

– Ved å styrke kompetansen i næringen, vil UPTIME hjelpe denne til å forbli i en ledende posisjon på verdensbasis. Senteret vil møte nasjonens behov, fortalte han entusiastisk.

Før det hadde både byråd Harald Victor Hove (H) fortalt om viktigheten av samarbeid og å gjøre hverandre bedre, selve visjonen til UPTIME.

– Dette kompetansesenteret er en treningsøkt i samarbeid, ble det understreket fra flere bidragsyterne. Senterets fremdrift og resultater må baseres på næringens premisser, og den nyvalgte styrelederen Linn Cecilie Moholt understreket at regionen har mange mange bedrifter som i sin nisje er verdensledende og kan bidra.

Derfor kalte en stolt daglig leder Geir Storaas UPTIME for et senter for industrien – av industrien, til en entusiastisk forsamling.

Tekst: Hans-Petter Bjørkli

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler