• 26. February 2018

Et HAV av muligheter!

Et HAV av muligheter!

1024 498 Maritime Bergen

Torsdag 22. mars holder Maritime Bergen, i samarbeid med VilVite, gratisarrangementet Et HAV av muligheter, for jenter fra alle ungdom- og videregående skoler i Hordaland.

Et HAV av muligheter blir 22. mars arrangert på VilVite-senteret. Dette er en rekrutteringskveld for å introdusere jenter i ungdom- og videregående skoler for de mulighetene som finnes om man  velger en realfaglig, maritim eller teknisk studieretning. Dette er en flott mulighet for unge kvinner å bli inspirert og informert om det havet av muligheter som ligger i maritim næring.

I tillegg til jenter ønskes alle mødre, kvinnelige foresatte, rådgivere og lærere velkommen til denne kvelden. Det vil bli servert boller og smoothies ved ankomst, med tid til mingling før det holdes korte presentasjoner av kvinnelige foredragsholdere. De vil fortelle om sine erfaringer fra bransjen og om deres utdanningsvalg. På slutten av kvelden vil utdanningsinstitusjoner og maritime bedrifter stille med stand, som deltakerne vil kunne besøke. Utstillingen i VilVite stilles også naturligvis gratis til disposisjon!

Kjenner du noen i målgruppen  jenter 14-18 år så informer dem gjerne om arrangementet!

Kristin Bakken (th) da hun var deltaker på Et HAV av muligheter i 2012. I år er hun på plass igjen. Denne gangen for å fortelle om sin maritime utdanning, som hun valgte etter å ha deltatt på rekrutteringsarrangementet.

 

Program:
Kl. 17.00: Registrering, boller og smoothie
Kl. 17.30: Korte foredrag hvor unge kvinner forteller om sitt valg av utdanning og jobb
Kl. 19.00: Utdannings- og yrkestorg i utstillingen. Her kan du stille spørsmål til foredragsholderne, studenter, studiekonsulenter, unge ansatte og mer erfarne yrkeskvinner på deres stands.
Kl. 20.00: Slutt.

Påmeldingslink finner du her.

 

Del innhold