Fem lærlinger til Noryards

Fem lærlinger til Noryards

Fem lærlinger til Noryards Maritime Bergen

Fem forventningsfulle, unge menn troppet mandag 17. august opp hos Noryards, i Damsgårdsveien 229 på Laksevåg i Bergen. Maritime.no var der og laget en fin sak.

Viktig og utfordrende å bygge kompetanse for fagarbeidere
– Fem lærlinger er mye for oss. Det er spesielt å ta inn lærlinger samtidig som vi sier opp 135 ansatte i Fosen, og har permitteringer og oppsigelser her også. Det er en dobbelthet i det, sier administrerende direktør Ivar Hanson hos Noryards. Men han er ikke i tvil om at det er en riktig satsning.

– Det er svært viktig og utfordrende i vår industri å bygge kompetanse også for fagarbeiderne våre. Skal vi lykkes i et høykostland som Norge med høye kostnader med bruk av Norske fagarbeidere så er nøkkelen at vi har svært kompetente medarbeidere også på dette området, sier Hanson.

Les hele saken her: Maritime.no

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler