Fish & Ships

Fish & Ships

Fish & Ships 1080 1080 Maritime Bergen

Er du student og har enda ikke meldt deg på Fish & Ships? Fort deg – du har noen timer på deg!

Fish & Ships  er en konferanse for Bergens studenter som gir innblikk i mulighetene som finnes i en yrkesvei rettet mot havet. Det skjer onsdag 22. mars på VilVite.

Se programmet og alle du kan «date» lenger nede. 

Sammen med NCE Seafood Innovation synligjør karrieredagen Fish & Ships marin og maritim næringenes attraktive og spennende yrkesveier, og gir studenter anledning til å knytte kontakter med ansatte fra næringslivet. Etter foredrag fra representanter fra havnæringene, gjennomføres «speed-dating», hvor studentene får èn-til-èn samtaler med havets ansatte.

Vi får på ett og samme arrangement presentert flere muligheter som ligger i havet, og ved hjelp av vår samarbeidspartner, vist fremtidige kolleger hva som kan vente dem om de velger den blå retningen.

PÅMELDINGSLINK

For spørsmål om Fish & Ships, ta kontakt med line@maritimebergen.no

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler