Fortsatt Stø Kurs?

Fortsatt Stø Kurs?

Fortsatt Stø Kurs? Maritime Bergen

[ingress]Stø Kurs 2020 var tema da statssekretær Trygve Svensson fra Næringsdepartementet la frem detaljene i den reviderte strategien på Maritimt Forums medlemsmøte i Bergen. [/ingress]

For en interessert og fullsatt sal med representanter fra hele næringen fikk bransjen et innblikk i hvilke politiske føringer den rød-grønne regjeringen vil legge for maritimt næringsliv fremover.

Trygve Svensson la særlig vekt på den maritime næringen som Norges «fremtidsnæring». Bergenseren påpekte fem innsatsområder i strategien: globalisering og konkurransedyktige rammebetingelser, miljøvennlige maritime næringer, en kunnskaps- og kompetansebasert næring, maritim forskning og innovasjon, og det maritime nord.

Foredraget vekket stort engasjement i salen, og statssekretæren ble utfordret med innspill og spørsmål fra både møteleder Susanne Rislå Andersen og mange av medlemmene. Det var et spesielt fokus på kompetanse, utdanning og nettolønnsordningen.

Arnstein Øvsthus

 

 

Statssekretær Trygve Svensson  – her utfordret på kompetansespørsmål av Arnstein Øvsthus, General Manager – CGG Eidesvik Ship Management AS

 

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler