Fregatt-kontrakt med Bergen Group

Fregatt-kontrakt med Bergen Group

Fregatt-kontrakt med Bergen Group Maritime Bergen

Bergen Group BMV har nylig mottatt en kontrakt fra Forsvarets Logistikkorganisasjon til en verdi på nærmere 200 millioner kroner

Bergen Group skal gjennomføre skipsteknisk vedlikehold av Marinens fem nye fregatter. Samarbeidet skal i første omgang gå over en toårsperiode, men med mulig forlengelse på ytterlige tre år. Fregattene er komplekse fartøy, noe som stiller høye krav til gjennomføringen av vedlikeholdet.

Bergen Group videreførte samarbeidstradisjonene verftet opprinnelig hadde med BMV Laksevåg, Sjøforsvaret og tidligere Mjellem & Karlsen Verft, og startet samarbeidet med Sjøforsvaret i 2002.

Arbeidet vil i hovedsak bli gjennomført på Marinens hovedbase på Haakonsvern like utenfor Bergen, skriver Bergen Group BMV i en pressemelding.

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler