Grieg Gruppen best på vekst i vest

Grieg Gruppen best på vekst i vest

Grieg Gruppen best på vekst i vest Maritime Bergen

I helgen ble Grieg Gruppen kåret til Vestlandets største bedrift innen vekst. Kåringen ble foretatt av EY.

rgb_grieg_gradient1Per, Elisabeth, Camilla og Elna-Kathrine Grieg fra Grieg Gruppen ble kåret blant 378 kvalifiserte selskaper fra Hordaland og Sogn og Fjordane. Blant disse var det vekstskapere fra ti bedrifter utvalgt til en regionsfinale av verdens største vekstskaperprogram, EY (Ernst & Young) Entrepreneur Of The Year, i Bergen siste uken i oktober hvor også finalen foregikk.

Kandidatene er utvalgt blant annet på bakgrunn av sin entreprenørånd og evne til å tenke nytt, og om de har internasjonale mål, personlig integritet og påvirkningskraft. Noe Grieg i aller høyeste grad representerer.

Internasjonal konkurranse
Vinnerne blir regionens kandidat når EY kårer Norges beste vekstskaper tirsdag 25. november i Oslo. Den nasjonale vinneren representerer Norge på den internasjonale finalen i Monaco til sommeren. Her blir det kåret en internasjonal vinner blant de fremste vekstskaperne fra over 60 nasjoner.

De ulike kandidatene kommer fra så vidt forskjellige bransjer som blant annet shipping, reiseliv, IT, konsulentvirksomhet og bygg og anlegg.

– I Norge er det trettende år på rad hvor vi gjennomgår samtlige selskaper i jakten på den beste vekstskaperen, forteller Fredrik Gabrielsen, ansvarlig for EY Entrepreneur Of The Year (EOY), Region Vest.

Dyrke entreprenøren i oss
Kriteriene for å bli vurdert som vekstskaper i EOY er blant annet at du kan vise til vesentlig omsetningsvekst, positiv resultatutvikling og egenkapital, samt vekst i antall ansatte.

– Det er viktig å dyrke frem entreprenørene blant oss, og det er nettopp dette som er hovedmålsettingen med vårt EOY-program.

– Vi ønsker å fremheve og inspirere personer som bidrar med ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser hele samfunnet har nytte av. En uavhengig jury under ledelse av Bjørn Flatgård gjør vurderingen av årets kandidater, sier Gabrielsen.

 

Skrevet av Henriette Munthe-Kaas

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler