Grønt lys for grønne havner

Grønt lys for grønne havner

Grønt lys for grønne havner 150 150 Maritime Bergen

Maritimt Forum har et sterkt fokus på miljø. Bare i Bergen tilskrives 9   prosent av luftforurensingen fortøyde fartøy – og innføring av landstrøm for skip er et naturlig tiltak for å få ned mengden giftige utslipp til sjø og luft. Dette ønsker Maritimt Forum å gjøre noe med og arrangerte derfor en heldagskonferanse 31. oktober – Landstrømkonferansen 2012.

Penger – var hovedargumentet aktørene trakk frem som hinderet til innføring av landstrøm under konferansen. Nox-fondet var en av aktørene som under Landstrømkonferansen var på plass for å informere om de ulike støtteordningene som finnes for denne type prosjekter. Nå kan Maritimt Forum gledelig informere om at NOx-fondet har fått grønt lys fra myndighetene til å støtte landstrømprosjekter i offentlige havner.  Dette kunne Geir Høibye, daglig leder i Næringslivets NOx-fond opplyse om.

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler