«Hvis vi må velge én medlemsorganisasjon – Maritimt Forum!»

«Hvis vi må velge én medlemsorganisasjon – Maritimt Forum!»

«Hvis vi må velge én medlemsorganisasjon – Maritimt Forum!» Maritime Bergen

I topp moderne lokaler på Hurtigruteterminalen holder VIA Egencia Bergen til. VIA Egencia Bergen er en del av VIA Egencia – Nordens mest valgte reisebyrå. Vi har også egne kontor i for eksempel Manilla og gjennom våre eiere i Egencia har vi reisebyråkontor over hele verden. Reisebyrået på Hurtigruteterminalen er et fullservicebyrå som tilbyr reiser for forretnings-, marine & offshore- og kurs/konferanse-markedet. VIAs mål er å vise vei til hvordan effektivisere og gjøre besparelser innen reiseadministrasjon. Flere av Maritimt forums medlemmer er allerede fornøyde kunder av VIA Egencia.

Salgssjef Karsten Møgster startet høsten 2012 og var tidlig ute med å melde VIA Egencia inn i nettverket. Han uttalte ganske tidlig; «Hvis vi kun kunne valgt ett nettverk å være medlem av, ville det vært Maritimt forum» og følger opp med «Maritimt forum har relevante møter og medlemmer. Helt i tråd med kundene vi betjener i dag og ønsker å betjene i fremtiden».

Maritime bedrifter har spesielle og krevende behov som vi har kompetanse til og verktøy for å dekke. Våre produkter som 24-timers service, spesialpriser (marine/-offshore), visum-tjenester, vårt eget kommunikasjonsverktøy (VTRS) som bestiller og kommuniserer med crew, og ikke minst vår særdeles gode service er med på å hjelpe bedriftene med deres reisebehov.

Vi vil gjerne avslutte med et kundesitat som gjenspeiler vår service og hvor viktig for eksempel vår 24-timers service er for våre kunder:

«I går kveld hadde vår crewmanager et problem med å få en kvinnelig doktor fra Sør Afrika til Accra pga. manglende visa. Hun ble først nektet utreise med South African Airways. Edel på 24-timers service foreslo å sende henne med Kenya Airways noe vårt kontor i Accra sa ikke ville fungere ettersom Kenya Airlines ikke kom til å slippe henne om bord uten visa. Edel nektet å gi seg på dette og la inn en mengde kommentarer i reservasjonsprogrammet og samtidig bestilte en returbillett for henne slik at manglende returbillett ikke skulle være noe grunn til å nekte henne innreise til Ghana. Doktoren er nå på vei og Edel har spart Ocean Rig for store summer. OR Olympia kunne nemlig ikke seile til Angola uten doktor om bord, og avreisen hadde blitt utsatt av den grunn. Til orientering er dagraten for disse skipene er på mellom USD 550.000 og USD 600.000. Vi er alle meget imponert over Ede’s service innstilling og fightervilje!»


VIA EGENCIA
www.viaegencia.no

Adresse: Nøstegaten 30, 5010 Bergen

Kontakt: Karsten Møgster
Salgssjef Marine & Offshore

Telefon: 55 54 36 37
Epost: karsten.mogster@viaegencia.com

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler