HAVlunsj – Havet digitaliseres

HAVlunsj – Havet digitaliseres

HAVlunsj – Havet digitaliseres 1504 1364 Maritime Bergen

Leder av Maritime Bergen, Harald Victor Hove, holder innledningen til høstens første HAVlunsj.

«Havet digitaliseres» var tematikken for høstens første HAVlunsj, som Maritime Bergen sto ansvarlig for å arrangere. Aldri før har det vært så mange påmeldte, og det var tydelig at denne tematikken engasjerte de 115 oppmøtte. 

«Hvorfor fokusere på digitalisering?» – Chef Business Process Offices Matt Duke fra Grieg Star presenterte Grieg Star sitt nye senter som skal holde fortløpende kontakt med sine fartøy og deres mannskap. Av alt som ble snakket om på HAVlunsjen enten det kom til IoT, tech og maritime software-leveranser, var konklusjonen blant samtlige foredragsholdere; mennesket er det viktigste!

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler