Viktig fornybar energikilde i vekst

Viktig fornybar energikilde i vekst

Viktig fornybar energikilde i vekst 926 618 Maritime Bergen

Vindkraft er en fornybar kilde som til stadighet utvider sin produksjon og distribusjon langs kystlinjen fra sør i Lindesnes til nord i Kirkenes. I august lanserer Norwegian Energy Partners sin andre Offshore Wind Market rapport. Hit inviteres alle som er interessert i å oppdage mulighetene i denne voksende industrien.

Vindkraft, en viktig fornybar energikilde, er den energikilden som har de laveste produksjonskostnadene ved omforming til elektrisk energi. Kombinasjonen av global oppvarming, økende energibehov og behov for å redusere kostnader, gjør dermed vindkraft svært ettertraktet. Norwegian Energy Partners lanserer i august sin andre Offshore Wind Market rapport, og inviterer deg til å komme og oppdage muligheten i den voksende vindindustrien sammen med dem.

I 2018 har det blitt gjort høye investeringer i vindkraftutbygging ifølge SSB. Det har blitt anslått en økning på hele 23 % over anslaget fra 2017. Veksten kan i stor grad knyttes til svært høye investeringer innenfor produksjon, og oppgangen dette kvartalet skyldes blant annet utbygging av flere nye vindparker. Det er spådd en ytterligere vekst for 2019.
Distribusjonen øker også noe til sammenligning med hva som ble distribuert i 2017. Oppgradering i kraftnettet, samt installasjon av smarte strømmålere (AMS) har i stor grad bidratt til denne økning.

Dersom du er interessert i muligheten som ligger i vindkraft, ønsker vi deg hjertelig velkommen til møte 10.september. Da holdes The Offshore Wind Roadshow i Bergen, som Maritime Bergen, NCE Maritime CealTech og GCE Subsea er med på å arrangere. Her får du muligheten til å diskutere din strategiske tilnærming til vindkraft, samt få ny kunnskap og erfaring i samhold med et faglig og engasjert miljø.

 

Trykk her for påmelding.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler