HAVlunsj – næringen i tall

HAVlunsj – næringen i tall

HAVlunsj – næringen i tall 670 288 Maritime Bergen

HAVlunsj skal være en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. Lunsjen arrangeres nest siste torsdag i måneden og første lunsj blir 18. januar og i regi av Maritime Bergen. 

Havet er Vestlandets fremste sysselsetter for innbyggere i alle de fire vestlandsfylkene, og flere nyetableringer innen maritim, marin, ikke-fornybar og fornybar næring gir grunn til å tro på at flere i fremtiden vil leve av havet. Hvor kommer nyetableringene? På oppdrag fra Vestlandsrådet er det utarbeidet nøkkeltall for havnæringene langs Vestlandskysten og på årets første HAVlunsj presenteres disse med et særlig dypdykk for havgründerne.

Lasse Kolbjørn Anke Hansen er spesialrådgiver i Hordaland fylkeskommune og tallknuser på alt som har med de havrelaterte næringene på Vestlandet å gjøre. Han vil dykke ned i et hav av tallmateriale om havnæringene og peke på utviklingstrekkene som en havgründer må ha med seg når han eller hun tar fatt på drømmen om å skape sin egen arbeidsplass i havet.

Stig Nordal fra advokatfirmaet SANDS tar deretter for seg de største utfordringene i tidssyklusen for et oppstartsselskap og gir råd og vink om hvordan gründeren kommer seg velberget gjennom den spennende seilasen fra oppstart til markedsleder.

HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av Maritime Bergen, GCE SubseaNCE Seafood Innovation ClusterBergen Teknologioverføring – BTO/Nyskapingsparken InkubatorNCE Maritime CleanTech og Marineholmen.

HAVlunsj vil finne sted BTO sine lokaler, 2.etg på VilVite-bygget på Møhlenpris, torsdag 18. januar kl. 11:30.

Lunsjmøtet er åpent for alle og det vil bli servert lunsj.

Påmelding her.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler