• 13. April 2018

HAVlunsj

HAVlunsj

1024 683 Maritime Bergen

HAVlunsj er en serie med lunsjmøter og skal være en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. Neste lunsj blir 19. april og denne gangen vil vi bli tatt med ned i dypet.

Vi inviterer til HAVlunsj, denne gangen i regi av GCE Subsea, hvor vi får besøk av Oddmund Lervik fra TechnipFMC Corporate University, som bokstavelig talt vil ta oss med ned i HAVdypet.

I undervisningsøyemed har TecnipFMC laget en fantastisk 3D modell av nær sagt hele sitt undervannsunivers. Vi skal få være med ned i dypet for å se hvilken avansert ingeniørkunst som utspiller seg der nede.

Vi får se undervannsinstallasjonene fra avstand, hvordan de spiller sammen og så dykker vi inn i selve installasjonene for å se på detaljene. Dette vil gi oss et godt innblikk i den oppfinnsomheten som norsk subseaindustri har vist gjennom tiår, og som i dag danner grunnlag for å utnytte undervannsteknologi også på andre områder.

Sted: 
Mellomrommet hos BTO, 2.etg på VilVite

Tid: 
11:30-12:30

Program:
11:30 Lunch
11:45 Vi dykker ned i HAVdypet sammen med Oddmund Lervik fra TechnipFMC
12:30 Slutt

HAVlunsjen er gratis og åpen for alle, men påmelding er obligatorisk pga. lunsjbestilling. Følg denne lenken for å melde deg på:  Påmeldingslink

HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av Maritime Bergen, Bergen Teknologioverføring, GCE Subsea, NCE Seafood Innovation Cluster, NCE Maritime CleanTech og Marineholmen. HAVlunsj skal være en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. HAVlunsj blir arrangert nest siste torsdag i måneden.

 

Del innhold