HAVlunsj

HAVlunsj

HAVlunsj 1030 687 Maritime Bergen

HAVlunsj er en serie med lunsjmøter og skal være en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. Neste lunsj blir 19. april og denne gangen vil vi bli tatt med ned i dypet.

Vi inviterer til HAVlunsj, denne gangen i regi av GCE Subsea, hvor vi får besøk av Oddmund Lervik fra TechnipFMC Corporate University, som bokstavelig talt vil ta oss med ned i HAVdypet.

I undervisningsøyemed har TecnipFMC laget en fantastisk 3D modell av nær sagt hele sitt undervannsunivers. Vi skal få være med ned i dypet for å se hvilken avansert ingeniørkunst som utspiller seg der nede.

Vi får se undervannsinstallasjonene fra avstand, hvordan de spiller sammen og så dykker vi inn i selve installasjonene for å se på detaljene. Dette vil gi oss et godt innblikk i den oppfinnsomheten som norsk subseaindustri har vist gjennom tiår, og som i dag danner grunnlag for å utnytte undervannsteknologi også på andre områder.

Sted: 
Mellomrommet hos BTO, 2.etg på VilVite

Tid: 
11:30-12:30

Program:
11:30 Lunch
11:45 Vi dykker ned i HAVdypet sammen med Oddmund Lervik fra TechnipFMC
12:30 Slutt

HAVlunsjen er gratis og åpen for alle, men påmelding er obligatorisk pga. lunsjbestilling. Følg denne lenken for å melde deg på:  Påmeldingslink

HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av Maritime Bergen, Bergen Teknologioverføring, GCE Subsea, NCE Seafood Innovation Cluster, NCE Maritime CleanTech og Marineholmen. HAVlunsj skal være en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. HAVlunsj blir arrangert nest siste torsdag i måneden.

 

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler