Rederier inviteres til Forum for Cybersikkerhet

Rederier inviteres til Forum for Cybersikkerhet

Rederier inviteres til Forum for Cybersikkerhet 900 534 Maritime Bergen

Maritime Bergen, Odfjell SE og Kristian Gerhard Jebsen Skipsrederi og Bergens Rederiforening har gleden av å invitere rederiene i vår region til et møte om temaet cybersikkerhet.

Den stadig økende opplevelsen av trussel og angrep knyttet til virksomhetens digitale infrastrukturer er bakgrunnen for initiativet om å starte et forum for cybersikkerhet.

Norsk Sikkerhetsmyndighet (NSM) meldte i 2016 at det var 22.000 cyberangrep, noe som er svært bekymringsfullt da svært få norske virksomheter har tiltak for slike angrep.

Med dette ønsker vi dermed å samle alle IT-ansvarlige i rederiene i vår regione til en diskusjon om hvordan man kan håndter angrep, bedre informasjonsdeling omkring type angrep og virkemidler som kan bidra til å forebygge og avverge angrep.

Maritime Bergen har allerede etablert et tilsvarende forum for samhandling på andre området, da Lønnsforum og Beredskapsforum – og på møtet vil Torbjørn Lussand, VP Corporate IT fra Odfjell SE og Kåre Voldsund, Senior VP IT, i KGJS AS innlede om grunnlaget og forutsetninger for etableringen av et tilsvarende forum for cybersikkerhet mellom rederiene i vår region. Avslutningsvis vil daglig leder i Maritime Bergen redegjøre for organisering og innretning for de øvrige fora som er etablert slik at rederiene kan ta stilling til veien vider for etableringen av et forum for cybersikkerhet.

Vi ønsker med dette at alle rederier som ønsker å komme melder til harald@maritimebergen.no innen 17. april, og deler dette initiativet til alle som kan være relevante for arrangementet!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler