Mandelen som forsvant

Mandelen som forsvant

Mandelen som forsvant 2560 1441 Maritime Bergen

Over 100 av Maritime Bergens medlemmer var påmeldt da vi inviterte til årsavslutning og julegrøt en kald dag i desember, men hvor ble mandelen av?

Den syvende desember var det julegrøt og julegløgg, stygge julegensere og julestemning da vi fylte kantinen på toppen av Olav Kyrres gate 22 med våre medlemmer. Daglig leder av Maritime Bergen over fire år hadde sin siste dag på jobb og fikk takket våre viktige medlemmer for godt samarbeid. Mange hadde forsynt seg av grøt og gløgg og administrasjonen ventet spent på at noen skulle rope ut: «Jeg fant mandelen!»

Siv Remøy Vangen fikk godord denne dagen. Mange tok scenen og delte sin erfaring og sine tanker om det viktige arbeidet de mente Maritime Bergen og Remøy Vangen hadde bidratt med de siste årene. Det var en fin stemning og noen tårer ble felt da Siv tok imot favner av blomster. Med fotokavalkade fra 2022 på storskjerm og julemusikk i bakgrunnen fikk vi pratet om året som var, og året som kommer. Hele tiden mens vi kastet stjålne blikk i grøtskålene.

I 2022 hadde Maritime Bergen nærmere 100 arrangement, med over 5000 besøkende. Her favnet vi om mye av det våre medlemmer mener en organisasjon som vår skal ta tak i. Ambisjonene for 2023 er ikke mindre, og Maritime Bergens nye kaptein tok også ordet på grøtkvelden vår.

Sigvald Sveinbjørnsson, har allerede ene hånden på roret og Siv kan trygt gå i land og forlate oss til fordel for Norwegian Electric Systems, som hun nå skal lede. Siv gav Sigvald en brostein, som en i administrasjonen tidligere på dagen hadde tigget til seg av en steinlegger på Bryggen. Dette er symbolet på broene som skal bygges og styrkes på tvers av segmenter og bedrifter i maritim næring. Med fokus på rammevilkår, kompetanse, samarbeid, synlighet og mangfold skal det maritime i Bergen styrkes videre.

Men tilbake til julegrøten. Og mandelen. Den dag i dag, vet fortsatt ikke vi i Maritime Bergen hvor denne ble av. Kokken sverget på at den var servert, og det eneste vi kan tenke oss er at den ble svelget hel. Tilbake satt vi igjen med gaven vi hadde kjøpt til den som skulle være den heldige mandelfinneren…

Vi må legge til at vi endte med å trekke ut en av deltakerne fra julebesøket vårt, slik at gaven fra Maritime Bergen ble overlevert.

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

  Personvernerklæring for Maritime Bergen

  Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

  Les mer

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler