Ikke vær redd for å bruke stemmen din!

Ikke vær redd for å bruke stemmen din!

Ikke vær redd for å bruke stemmen din! 2560 2560 Maritime Bergen

Maritime Bergen arrangerte 26. oktober Kvinner i Kuling for syvende gang. Det var som vanlig godt oppmøte og spennende foredrag.

Line Andersen startet kvelden med å ønske alle deltakere og ressurskvinner velkommen til arrangementet som befant seg på Scandic City. Andersen var også kveldens første taler med sin introduksjon av den maritime næringen.

Line Andersen

Kveldens andre taler var Benedicte Bjorøy fra Seadrill som gjennom en Pecha Kucha (20 slides på 7 minutter) fortalte om sin kulturelle reise og hvor den tok henne. Kathleen Mathisen fra Greig Seafood holdt også et inspirerende foredrag om lederholdninger og karrieremuligheter. Mathisen konstaterte at det viktigste lederskapsverktøyet er ditt eget personlige eksempel.

Benedicte Bjorøy

«Ikke vær redd for å bruke stemmen din» – uttalte Marthe Lamp Sandvik fra Lorentzen og Stemoco AS. Sandvik holdt kveldens siste foredrag, og startet med å oppfordre kvinnene i salen til å være nysgjerrige.  Videre argumenterte Sandvik for at shippingindustrien med stadige nye reguleringer og fokus på grønnere utslipp, trenger kloke hoder også i fremtiden.

Marthe Lamp Sandvik

Etter innlegg fra scenen var det klart for speed-date med næringslivet. Alle de fremmøtte studentene fikk fire «dater» med de voksne og erfarne kvinnene fra maritim næring som hadde stilt opp. «Som vanlig har ressurspersonene vært lette å be», sier Line Andersen, prosjektleder for Kvinner i Kuling på syvende året. «Det er helt topp at så mange prioriterer dette og gir av sin fritid for å trekke med seg nye stjerneskudd inn i maritim næring», legger hun til.

 

Masterstudent i organisasjonsvirksomhet Johanne Vaagland fortalte at hun oppdaget arrangementet gjennom bekjente. Hun påpekte at det var kjekt å møte ressurskvinner med så ulik utdanningsbakgrunn, og konstaterte at kvelden hadde vært svært inspirerende.

Maritime Bergen og Springbrettet var svært fornøyd med årets Kvinner i Kuling, og gleder seg allerede til neste gang!

0

MEDLEMSBEDRIFTER

0

ARBEIDSOMRÅDER

0

BÆREKRAFTSMÅL

Hovedsamarbeidspartnere

Personvernerklæring for Maritime Bergen

Personvernerklæringen skal sikre at virksomheter som er medlem i Maritime Bergen er informert om hvilke opplysninger som blir samlet inn og lagret om medlemmene. Personvernerklæringen inneholder opplysninger om hvordan vi benytter personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene, hvem som er ansvarlig og hvordan vi sikrer medlemmenes rettigheter ihht. oppdatering av regler i personlovgivning av 25. mai 2018.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler