• 2. November 2017

Lærerikt bedriftsbesøk hos NES i Godvik

Lærerikt bedriftsbesøk hos NES i Godvik

1024 576 Maritime Bergen

Maritime Bergen ønsker å komme tettere på våre medlemmer, og var i den forbindelse på besøk hos Norwegian Electric Systems i Godvik.

– Det er viktig å ha god dialog med våre medlemmer, konstaterer daglig leder i Maritime Bergen, Harald Victor Hove.

Norwegian Electric Systems (NES) som har bygd seg opp lokalt og internasjonalt, er en total systemintegrator av elektriske og hybride systemer. Bedriften leverer komplette systemer med nødvendige tekniske og elektriske beregninger, samt prosjektledelse og igangkjøring. NES ønsker å være verdensledende innenfor sin kompetanse, og satser stort på grønne maritime energiløsninger.

I forbindelse med besøket fikk Maritime Bergen et innblikk i bedriftens imponerende teknologi og videre interesser for samarbeid. Besøket ble avsluttet med en runde i bedriftens fabrikkbygning, som huser utstyr for nåværende prosjekter. Et slikt prosjekt er leveransen av et komplett diesel elektrisk system for Esvagt`s nye skip; HD 831 Service Operation Vessel.

 

Maritime Bergen arbeider blant annet med å synliggjøre våre fantastiske medlemsbedrifter. Dette gjør vi  gjennom kollektiv og individuell bistand, som skal falle alle våre medlemmer til gode. Et bedriftsbesøk vil omfatte muligheten for å knytte sterkere bånd til aktuelle problemstillinger som opptar næringen.

For å lære å kjenne våre medlemmer bedre, oppfordrer vi flere bedrifter til å invitere oss på besøk!

Send mail til harald@maritimebergen.no

 

Del innhold